zhoulsz's FotoPage
zhoulsz, gambar, personal, foto, diari, blog
By: zhoulsz nesferath

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 26-May-2006 15:19 Email | Share | | Bookmark
Cuti-Cutian Ke Pangkor 20.5.06

Aku tak sempat nak snap banyak gambar. Aku ingat bila kawan kawan dah upload diorang punya gambar, aku nak cilok saja dari sana. Anyway, ini saja yang ada dalam kamera aku. Lain kali aku cuba snap banyak banyak k.


Tuesday, 25-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kawan lama? Hehehe.

bersama peminat (Yantzen). ;p
Yantzen & Joe Wings bergambar riang bersama idola mereka. ;p
Selasa, 18/10/05. Majlis berbuka puasa Rais Yatim bersama penggiat penggiat seni di Memorial Tun Abdul Razak.

Aku dapat undangan khas dari Nida (thanks Nida).

Setelah penat dipujuk dan dirayu, maka aku sudi juga bergambar dengan diorang . 3 keping jer snap. Sekeping lagi missing in action. Takpe, tunggu Nida carik sampai jumpa. Anyway, tolong abaikan tarikh pada gambar. Aduhai... siapa la yang tak reti reti nak ubah tarikh nih. Buat spoil gambar jer. Hak hak!


Thursday, 8-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
PECAH!

 
 
 
View all 11 photos...
Selasa, 6/9/05. Kereta aku kena pecah kat area opis aku. Bandar Sri Permaisuri. Aku parking tepi jalan kat belakang belakang sket, dengan niat nak parking kejap jer pasal lebih kurang 10 minit lepas tu aku akan kuar semula pi buat keje. Sekali masa kat opis, manager lak ajak kuar sesama pakai kete dia. Aku terlupa kereta parking bukan tempat biasa. Aku biarkan kete tu kat situ, then kuar dengan manager tu sampai 4 petang. Kul 6 aku kuar opis nak balik, tau tau cermin pintu depan dan belakang belah kiri dah berterabut atas jalan dan seat. Tempat cd player kena kopak. CD player JVC ngan power amp 1600 watt bawah seat depan kiri lesap. cinabeng nyer pencuri, kalau nak curik pun jangan ler kejam sangat. Dah ler tu, cd cd lagu metal aku pun dia ambik. Apa pencuri tu pun layan metal kaa? Beg yang aku isikan tool utk buat keje juga hilang dalam bonet. Tapi yang paling menyedihkan, cd ori kompilasi nasyid yang aku pinjam dari Nida juga ilang. cd tu ada dalam player la wei. baru lepas dengar. Huhuhu~!

Qadha Tuhan. Aku redha walau hati terasa frust. Macam mana rasanya? Kalau korang pernah putus cinta... haaa itulah rasanya. Sejibik.

p/s gambar ditangkap menggunakan digital kamera dari enpon O2 milik manager aku.


Thursday, 25-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Saja saja. Hehe!

Sekali sekala lepak Dataran ok jugak. Tenang jer...
Mari! Mari! Mari!
Mari makan dulu!
View all 10 photos...
Minggu lepas Dol datang KL. Ada sedikit masa terluang, kami melepak kat area Dataran Merdeka sambil snap gambar. Tujuan utama pasal nak snap gambar yang menceritakan suasana malam. Ni gara gara nak join Lumba Foto kat forum GJ. Aku tak harap menang pun. Tengok pada gambar sendiri macam tak ada apa cerita yang best. Tapi baik ada daripada tak ada kan?


Wednesday, 10-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Taman Tasik Perdana

bila tgk pokok ni aku teringat pokok sakura. sejibik tak?
org kata pokok misai kucing. yer ker? ???
ajid. merangkap model tidah berbayar.
View all 7 photos...
ini beberapa keping gambar yang aku ambik kat Taman Tasik Perdana Ahad lepas pakai kamera digital Ajid. rasanya dekat 70 keping gambar yang aku snap tapi setelah ditapis dan ditepis oleh ajid, ni je yang aku terima dari dia . itu pun dia upload kat photobucket dia. aku curik then taruk kat sini. balance yang lain tak tau mana pegi. missing in action sunggoh.

dah lama aku tak taruk gambar kat sini. banyak hasil kerja design mendesign aku tapi aku terlupa nak taruk kat sini. insyaAllah lepas ni aku nak jadikan fotopages ni aktif macam fotopages kengkawan yang lain. till then, chow!


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net